Még jelentkezhetsz külföldi egyetemre

Nem sikerült a felvételid az általad megjelölt magyarországi egyetemekre? Vagy sikerült, de meggondoltad magad? Ne csüggedj! Lehet még esélyed!

Universität Wien

A Studium Akadémiával még elérheted a vágyad, hogy az általad ténylegesen kívánt képzésre jelentkezz.

Tudtad, hogy vannak Ausztriában és Németországban olyan állami egyetemek, ahol – függően az általad választott képzéstől – nincs tandíj és nincs klasszikus értelemben vett felvételi? Tudtad, hogy akár tavasszal is elkezdheted az egyetemet? Amennyiben nem áll távol tőled a külföldi tanulás, és megfelelő szinten beszélsz németül, úgy ez igazi alternatíva lehet számodra!

A Studium Akadémia működésének fő célja, hogy szakértő segítséget nyújtson olyan tehetséges diákoknak, akik Ausztriában vagy Németországban szeretnék felsőfokú tanulmányaikat folytatni. A Studium Akadémia igényed szerint segít a megfelelő felsőfokú oktatási intézmény kiválasztásában, a jelentkezéshez szükséges információk megszerzésében, továbbá a felvételi eljárás sikeres lebonyolításában. A tanulmányi cél elérése mellett abban is a jelentkezők segítségére tudunk lenni, hogy Ausztriába, Németországba vagy Svájcba kikerülve az új környezetbe történő beilleszkedés zökkenőmentes legyen.

Ha a magyarországi felvételid nem az elképzeléseid szerint alakult, még nem kell elkeseredned! Hisszük és valljuk, hogy ha a Studium Akadémiánál jelentkezel, akkor még jó eséllyel pályázhatsz. Keress minket és segítünk terveid megvalósításában!