Akció!

Telefonos konzultáció

20000 Ft 9999 Ft

Még csak tervezed a külföldi továbbtanulást, de már most többet szeretnél tudni? Felmerült néhány kérdés, amit tisztázni szeretnél? Itt segítséget kapsz!

Tedd a kosárba a szolgáltatást, majd a fizetést követően töltsd ki kérdőívünket, hogy a konzultáción minden személyes kérdésedre választ adhassunk! 

Cikkszám: Telefonos konzultáció Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A telefonos konzultáció során a megfelelő németországi, ausztriai vagy svájci egyetem és képzés kiválasztásában, a jelentkezés folyamatában nyújtunk támogatást átfogó jelleggel, személyre szabottan.

A telefonos konzultáció időtartama

A konzultáció időtartama 60 perc.

Részletek

Feltárjuk, hogy a leendő hallgatóknak milyen feltételeket kell teljesíteni a választott képzéshez – nyelvvizsga, meghatározott tantárgyak, kiegészítő vizsgák, stb. –, részletes eligazítást adunk a jelentkezési folyamatról.

Kinek ajánljuk?

A konzultáció igénybevételét olyan diákoknak javasoljuk, akik személyre szabottan kívánnak információkat kapni a német nyelvterületen történő továbbtanulás megtervezéséhez.

A telefonos konzultáció ára

A konzultáció ára: 20.000 Ft, amely igény esetén a későbbiekben beszámításra kerülhet a tanácsadási programok díjába is.

További információk

Választható konzultációs mód: telefon vagy skype.
Választható konzultációs időpont: kedden és csütörtökön 12.00-20.00 között.
Időpont egyeztetés: 1-2 hétre előre lehetséges.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Telefonos konzultáció” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.