Adatvédelmi szabályzat

A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján a STUDIUM AKADÉMIA kurzusaira jelentkező személyek, illetve a STUDIUM AKADÉMIA bármilyen szellemi termékét megrendelő személyek (együtt Ügyfelek) a STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) internet oldalain, vagy Jelentkezési lapján történő önkéntes regisztrációval, illetve a hírlevélre történő önkéntes feliratkozással hozzájárulnak ahhoz, hogy a STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) az adataikat a szükség szerint felmerülő szerkesztések, piackutatás, közvetlen üzletszerzés, vagy reklámküldés érdekében a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett felhasználja.

A STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) felhívja az Ügyfelek figyelmét arra, hogy az Ügyfelek fent leírt adatközlése önkéntes. Az Ügyfelek bármikor jogosultak az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni a STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) info@studiumakademia.com email címére küldött levélben. Az Ügyfelek által a STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) rendelkezésére bocsátott adatok valódiságáért a STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) felelősséget nem vállal.

A STUDIUM AKADÉMIA (NORGER Consulting Kft., NORGER TALENT Bt.) tiszteletben tartja és megvédi az Ügyfelei személyes adatait. Az Ügyfelek által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek garantáltan nem adjuk át.

A hírlevélre történő feliratkozás során Ügyfeleinknek az e-mail címükön kívül meg kell adniuk teljes nevüket és esetlegesen további információkat is. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A hírlevélről történő leiratkozás során Ügyfeleink adatait töröljük nyilvántartásunkból!