Egyetemi jelentkezés

Fotó: LMU München

Az “Egyetemi jelentkezés” modul olyan diákoknak szól, akik a későbbiekben felsőoktatási tanulmányokat kívánnak folytatni valamelyik osztrák, német vagy svájci felsőoktatási intézményben.

A választott felsőoktatási szakra történő jelentkezés a legtöbb esetben precíz kivitelezést igényel, mivel az egyes országok, tartományok, egyetemek más-más követelményeket támasztanak.

A jelentkezési folyamat

Amennyiben reálisnak tekinthető a jelentkezés, úgy a megfelelő határidők betartásával a diák a mentora vezetésével az egyetemi jelentkezéssel kapcsolatos minden adminisztratív feladatot elvégez.

Ez a tanácsadási modul nem tartalmazza a szak választást. A szakra való bejutás követelményeinek (érettségi bizonyítvány, nyelvvizsga, stb.)  előzetes áttekintése a jelentkező feladata.

A tanácsadás keretében 1 választott szakra vagy szak kombinációra adjuk le a jelentkezést.

Technikai információk

Kapcsolat a mentorral: online (telefon, skype) vagy személyes (Szinbád közösségi iroda és rendezvénytér, 1033 Budapest, Fő tér 2. – a járványügyi helyzet miatt korlátozottan érhető el).

A tanácsadás díja: 390 EUR. Több szakra vagy szak kombinációra történő jelentkezési szándék esetén egyedi árat alkalmazunk.

Mielőtt ezt a tanácsadási modult választod, célszerű részt venned egy konzultáción! A konzultáció díja a későbbiekben beszámítható a tanácsadás díjába.

Studium Akadémia
Fotó: Wirtschaftsuniversität Wien

TANÁCSADÁSI MODULOK

TOVÁBBTANULÓKNAK